Support and feedback

Do you need help? This is the comprehensive guide on how you can receive support during your stay with the FYS1120 course.

The way to get help depends on what you’re having trouble with. Here is our checklist for you to get the help you need:

 • Have a look around at these web pages and in the blog. What you’re wondering about might already have been answered. Do a quick search using the search box in the upper right corner on this page to see if you find anything useful.
 • If you’re having trouble with a specific weekly exercise, post a message in the comment field below the exercise. If you don’t feel comfortable to ask questions in the comments field, send us an e-mail.
 • If e-mail doesn’t fit your needs, come to the group sessions and ask us for help.
 • If you need help at times other than the group sessions, visit our office at V310.
 • If you find any errors, please have a look at our Report Errors page.
 • If you’re looking for something, but cannot find it, have a go at the main FYS1120 page. If you’re still unable to find it, send us an e-mail!
 • For any general questions, you can send us an e-mail or leave a comment on this page. It’s that easy!

7 thoughts on “Support and feedback

  • Hei Tom,

   tidligere eksamensoppgaver finnes på UiO-sidene til kurset fra tidligere år.

   Hilsen Marius

  • Har dere midtveiseksamen fra 2012 UTEN løsningsforslag? Den ligger ikke ute, så vidt jeg kan se. Ellers er det bare midtveiseksamen fra 2011 som ligger ute. Finnes det flere? På forhånd takk!

  • Hei Maria
   Midtveis skoleeksamen i FYS1120 ble holdt for første gang i 2011, så det finnes ingen tidligere sett. Jeg finner heller ikke midtveiseksamen fra 2012 uten løsningsforslag, men med et ekstra ark eller ditt favoritt pdf-redigeringsverktøy og litt disiplin bør det gå greit å skjule løsningene mens du regner gjennom settet.

 1. Hei,

  Oppgavesettene dere lager er veldig vanskelige. Jeg vet jeg har flere med meg når jeg sier at å gjøre disse oppgavene er som å bli kasta ut i et dypt basseng med haier uten å kunne svømme. Jeg ser på meg selv som ganske oppegående i fysikk, men føler meg av og til totalt hjelpeløs på noen av oppgavene, selv når jeg ser på løsningsforslaget. Jeg regner med at dere har tenkt at vi skal løse en del oppgaver i læreboka før vi går i gang med oppgavesettene, men det er veldig mange oppgaver å velge mellom, og dere vet bedre enn oss hva som er relevant og ikke. Så mitt spørsmål er om dere kunne satt opp en liste med oppgaver fra boka, som gikk på grunnleggende forståelse av emnet, som til hver uke er ment til å gjøres før oppgavesettene.

  På forhånd takk og med vennlig hilsen

  Simen

  • Hei,

   Takk for at du gir oss tilbakemelding på oppgavene. Vi har innsett at noen av oppgavene kan være vanskelig å få til dersom man ikke har gjort noen oppvarmingsoppgaver på forhånd. Vi skal derfor legge til noen enklere oppgaver i starten av de neste settene. Eventuelt kommer vi til å gi dere noen oppgaver fra boka.

   Vil bare minne dere igjen på at dere må bare spørre oss hvis dere trenger hjelp. Har dere ikke mulighet til å komme på gruppetimene så kan dere sende oss mail eller stikke innom V310.

Leave a Reply

Your email address will not be published.